Designstar is een professioneel en ambitieus bedrijf dat tegen de economische ontwikkelingen in is gegroeid en zich heeft ontwikkeld tot een serieuze speler in de groensector. Inmiddels bestaat het team van Designstar uit meer dan 30 betrokken en enthousiaste werknemers. Sinds oktober 2021 zijn wij bij onze productielocatie gevestigd in het vernieuwde kantoorpand in Zoetermeer.

Graag informeren wij u dat Leo van Antwerpen en Hendrik van Beek met terugwerkende kracht Designstar hebben overgenomen. Vanaf 1 juli 2022 is Designstar geen onderdeel meer van de Starre Group. Wij bedanken de oud aandeelhouders Bart en Bert van der Starre voor het vertrouwen en de mogelijkheid om deze uitdaging aan te gaan.

Leo van Antwerpen (44 jaar) is zijn loopbaan ruim 23 jaar geleden begonnen bij Van der Starre in Boskoop. In maart 2012 heeft hij de overstap gemaakt naar Designstar en sindsdien is hij eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie.

Hendrik van Beek (44 jaar) is bijna 12 jaar in dienst bij de Starre Group als Financieel Manager. Hij zal de komende tijd zijn werkzaamheden bij de Starre Group afbouwen en wordt als Financieel directeur bij Designstar verantwoordelijk voor Financiën, Personeel en ICT.

De bedrijfsovername brengt voor u als relatie geen grote veranderingen met zich mee. Onze flexibele houding, gedrevenheid, creativiteit en het nemen van verantwoordelijkheid zullen, zoals u gewend bent, centraal blijven staan.

Wij danken u voor het vertrouwen in Designstar en zien er naar uit de samenwerking met u de komende jaren verder uit te bouwen.