Promotie materiaal

Promotie materiaal

Naast etiketten, potcovers, draagbanden en cappers is Designstar ook gespecialiseerd in het maken van divers promotie materiaal. Het ontwerpteam van Designstar heeft veel ervaring in de botanische sector en weet op welke manier zij ontwerpen kunnen maken voor de juiste doelgroep.

Verpakkingen

Verpakkingen

De verpakking van het product is het eerste wat de klant ziet. Met het ontwerp van de verpakking kun je jouw onderscheidende vermogen laten zien waardoor je opvalt. Daarnaast moet de verpakking bescherming bieden. Met een praktische en aansprekende verpakking van jouw product kun je de verkoop hiervan verhogen.

Dozen

Dozen

Naar wens kunnen wij diverse doosjes ontwerpen en leveren als verpakkingsmiddel voor verschillende producten. De doosjes kunnen aan alle zijden bedrukt worden en zijn in verschillende formaten te bestellen. Een voorbeeld van een creatief ontwerp is de Triopack van Van der Starre.

Tubes

Tubes

Verschillende soorten planten zoals heesters en jonge bomen kunnen worden verpakt in tubes. Het gebruik van tubes biedt voordelen in het logistieke proces. Daarnaast kunnen tubes over vier zijden worden bedrukt waardoor er genoeg ruimte is voor mooie beelden en een passende boodschap.

Slofkaarten

Slofkaarten

Slofkaarten zijn kaarten die op de doosjes van de bloembollen worden geplaatst. Door Cappers te combineren met slofkaarten creëer je een geheel wat de verkoop van de bloembollen ten goede komt. Ook de slofkaarten hebben wij ontwikkeld voor Frylink.

Cappers

Cappers

Cappers worden gebruikt om bloembollen in te verpakken. Door gebruik te maken van cappers als verpakkingsmiddel kunnen bloembollen op een creatieve manier worden aangeboden aan jouw doelgroep. Om een geslaagde verpakking voor bloembollen te creëren, is de afbeelding op de verpakking van groot belang. Dit is het eerste wat de klant ziet. De klant weet door de bloembollen namelijk nog niet hoe het product eruit komt te zien. Voor onze klant Frylink hebben wij onderstaande cappers mogen ontwikkelen.

Banners

Banners

Een mooie banner om makkelijk neer te kunnen zetten bij de ingang van een kantoor, in jouw showroom of op een beurs? Ook hierin is Designstar specialist. Met onze kennis en expertise maken wij een passend ontwerp.

Fotokaarten

Fotokaarten

Ben je opzoek naar fotokaarten welke het gehele jaar mooi blijven in tuincentra? Bij Designstar kunnen deze in zowel grote als kleinere aantallen worden besteld.

Kar aankleding

Kar aankleding

Door beelden te gebruiken die staan voor jouw product kun je jouw Deense kar laten opvallen. Helemaal als de uitstraling aansluiting heeft met de etiketten of het verkoopconcept biedt deze oplossing een enorme meerwaarde. In overleg kunnen wij alles op maat maken.

Tafelaankleding

Tafelaankleding

Geef jouw verkoop-concept extra waarde door jouw tuintafel aan te kleden. Hierdoor kun je naast informatie verstrekken zorgen voor een mooie passende uitstraling op de winkelvloer.