Over Designstar

Over Designstar

Designstar is opgericht in juli 2008 en is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de groensector. Het team van Designstar bestaat uit meer dan 30 unieke personen met een grote verantwoordelijkheid naar de klant toe. Waar Designstar begon met het ontwerpen van etiketten, worden er nu complete verkoopconcepten ontwikkeld. Onder een verkoopconcept verstaan wij een doordacht totaalplan waarmee wij jouw product succesvol op de markt zetten door in te spelen op de behoefte van de consument.

Expertise

Expertise

Designstar beschikt over veel expertise op het gebied van verkoopconcepten. Alles wat wij creëren is maatwerk, want iedere klant is anders en heeft een eigen verhaal. Wij zien het als een uitdaging om het verhaal van de klant te vertalen in een uniek verkoopconcept wat wij vervolgens met veel plezier kunnen gaan uitwerken. Hierbij worden huisstijl, fotografie, website, promotiemateriaal en etiketten gecombineerd aangeboden.

Om de groei van Designstar voort te zetten, zijn wij sinds 1 oktober 2021 verhuisd naar een geheel vernieuwd kantoorpand in Zoetermeer. Begin 2022 is hier tegenover ook een volledig nieuwe fotostudio bijgekomen.

Wij staan voor u klaar!

Wij staan voor u klaar!

Loading...

Partners

Partners

Designstar is trots op haar sociale partners. Door samen te werken met verschillende organisaties proberen we mensen die het zelfstandig niet redden te helpen door middel van het aanbieden van werkervaring in een veilige omgeving.

Sociaal Werkbedrijf De Binnenbaan

Eén van onze partners is Sociaal Werkbedrijf De Binnenbaan, gevestigd in Zoetermeer. In onze eigen hal werken zowel medewerkers van Designstar als medewerkers van De Binnenbaan. Door deze mooie samenwerking doen de medewerkers van De Binnenbaan werkritme en ervaring op in een echt werk-leerbedrijf!

Werkbedrijf WSD

De samenwerking tussen sociaal werkbedrijf WSD en Designstar creëert werk met verschillende gradaties qua moeilijkheidsniveau. Hierdoor kunnen de medewerkers van WSD zich ontwikkelen in hun werk: van eenvoudig werk naar steeds een stapje moeilijker.

In onderstaande reportage meer over de waardevolle samenwerking tussen WSD en Designstar

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer
We vinden het belangrijk om niet alleen onze klanten verder te helpen met ons dienstenpakket maar we willen er ook zijn voor de mensen die het zelfstandig niet redden. Door de samenwerking met sociale werkbedrijven kunnen we hen werk bieden. Dat vinden we heel belangrijk!
Leo van Antwerpen, Designstar