Plant etiketten

Plant etiketten

Naast het design is ook de uitvoering van groot belang. Het juiste materiaal en een goede afwerking maken hét verschil. Designstar maakt gebruik van de nieuwste druktechnieken en hoogwaardige materialen. Van miljoenen etiketten tot één fotokaart, wij ontwikkelen jouw producten met de grootste zorg. Ben je op zoek naar een standaard vorm etiket, of wil je juist een eigen stansvorm creëren? Plant etiketten kunnen in iedere gewenste maat gemaakt worden. Een etiket vertaalt jouw unieke verhaal aan de doelgroep en draagt bij aan de branding van jouw organisatie. Een steeketiket, een etiket gemonteerd op een elastiek of juist liever op een stokje? Wij zorgen voor een compleet geleverd product.

Steeketiketten

Steeketiketten

De steeketiketten kunnen in de grond worden gestoken en zijn vooral handig voor kleinere planten.

Hangetiketten

Hangetiketten

De hangetiketten kunnen op twee kanten van informatie worden voorzien. Deze etiketten kunnen in combinatie worden gebruikt met een elastiekje, klem of stokje.

Kliketiketten

Kliketiketten

Kliketiketten bieden extra zekerheid. Met één klik kunnen zij aan de rand van de pot worden vastgezet.

Potcovers

Potcovers

Wil je meerwaarde creëren aan jouw product en de consument inspireren door middel van toepassingsbeelden inhakend op de trends van nu? Met een potcover kun je een verhaal vertellen, op diverse thema’s inspelen of de diverse toepassingen van jouw product laten zien.

Draagbanden

Draagbanden

Functioneel en informatief! De twee kernwoorden voor draagbanden. Op maat gemaakt voor de tray, een handige draagtool voor de consument. Voorzien van de benodigde informatie en het laten zien van de diverse toepassingen van jouw product door middel van sfeerbeelden.

Cappers

Cappers

Cappers worden gebruikt om bloembollen in te verpakken. Door gebruik te maken van cappers als verpakkingsmiddel, kunnen bloembollen op een creatieve manier worden aangeboden aan jouw doelgroep. Hieronder zijn de cappers te vinden die wij ontwikkeld hebben voor Frylink.

Slofkaarten

Slofkaarten

Slofkaarten zijn kaarten die op de doosjes van de bloembollen worden geplaatst. Door Cappers te combineren met slofkaarten creëer je een geheel wat de verkoop van de bloembollen ten goede komt. Ook de slofkaarten hebben wij ontwikkeld voor Frylink.

My Designstar

Exclusief voor onze klanten

Speciaal voor onze klanten is het exclusieve platform My.Designstar.nl ontwikkeld. Hier kunnen de eigen plant etiketten (en eventueel aanwezig POS materiaal) online bekeken worden, van opmerkingen worden voorzien, en na het goedkeuren in productie worden genomen.

  • Eigen assortiment online bekijken

  • Items naar wens (live) aanpassen

  • Items goedkeuren of opmerking achterlaten

  • Makkelijk, overal en veilig!

Materialen

Materialen

Elke toepassing heeft een eigen voorkeursmateriaal. Zo is het materiaal voor een steeketiket anders dan dat voor een potcover. Het steeketiket moet stug zijn, zodat het gemakkelijk in de pot steekt. Een potcover dient juist weer soepel te zijn, om mooi met de pot mee te vormen.

Vrijwel alle materialen zijn in diverse diktes verkrijgbaar. De etiketten, potcovers, fotokaarten en banners zijn te leveren met een glanzende of matte uitstraling.

Duurzaamheid staat bij Designstar hoog in het vaandel. Bijna alle etiketten voor de klanten van Designstar bestaan voor minimaal 35% uit gerecycled materiaal. Dit is goed recyclebaar. Meer informatie over duurzaamheid en de manier hoe Designstar hiermee omgaat is hier te vinden.

Afwerking

Afwerking

Naast een mooi design en de juiste materiaalkeuze, is de afwerking van een product essentieel. Zo is er keuze uit verschillende stokjes, met verschillende voordelen. Onze gepatenteerde Labelsupport® maakt het mogelijk om een etiket op maar liefst vier manieren op het stokje te bevestigen. Hierdoor kies je voor elk product de beste presentatie. Naast het stokken en opbossen, worden de etiketten keurig per soort verpakt in handzame dozen. Potcovers leveren wij gemonteerd en al, klaar voor gebruik. De afwerking wordt bij Designstar verzorgd door partners waar wij nauw mee samenwerken. Hierbij is te denken aan sociale werkplaatsen en penitentiaire inrichtingen. Op deze samenwerkingen zijn we heel trots!

Bevestiging

Bevestiging

Hieronder een kleine selectie van de beschikbare bevestigingsmogelijkheden. De accountmanagers geven graag meer informatie over de beste oplossing voor jouw product!