Concepten

Concepten

Beleving, verleiden, efficiëntie, samenwerking in de keten, kostenreductie, storytelling, marketingmix, assortimentsbeleid, promotie, prijsbeleid, impulsaankoop, point of sales, schapmanagement…

Wat is nu precies een verkoopconcept? Volgens Designstar is een verkoopconcept een doordacht totaalplan waarmee je jouw product succesvol in de markt zet door in te spelen op de behoeften van de consument. Designstar beschikt over veel expertise op het gebied van verkoopconcepten voor de sierteeltsector. In overleg stellen wij graag een strategie op om jouw doelgroep succesvol te benaderen.

Sterk merk/ Branding

Sterk merk/ Branding

Om op te vallen tussen verschillende merken is het van belang om onderscheidend te zijn. Door middel van een sterke branding kan dit gerealiseerd worden. Denk hierbij aan de uitstraling van je merk, het gevoel dat het kan oproepen bij jouw doelgroep en het beeld dat daarbij komt kijken. Designstar denkt hier graag in mee. Samen achterhalen we jouw doelstellingen en jouw merkidentiteit. Door middel van branding fotografie en met behulp van onze beeldbank zorgen wij voor eenheid en herkenbaarheid in alle uitingen. Wij zorgen ervoor dat de corporate story tot uiting komt door middel van beeld wat terugkomt in alle communicatie-uitingen zoals de website, plant etiketten, potcovers en diverse promotie materialen.

“Beeld en kleur is voor ons allesbepalend, dat moet precies kloppen. Designstar weet als geen ander hoe zij dat moeten aanpakken en hebben onze etiketten een eenvormige en herkenbare uitstraling gegeven.”

Marco Schrijver, Arie Bouman Tuinplanten

Huisstijlen

Huisstijlen

De huisstijl is het visitekaartje van een organisatie. Het bestaat uit de visuele identiteit zoals het logo, de kleurstelling en het lettertype. Het is dan ook van belang dat de huisstijl herkenbaar is voor jouw doelgroep en dat je in één oogopslag kunt zien waar je voor staat en wat je doet. Een goede huisstijl heeft een unieke uitstraling en een  onderscheidend vermogen. Designstar ontwikkelt op basis van jouw organisatie -identiteit met plezier een passende huisstijl.

Vlaggen

Vlaggen

Op zoek naar mooie vlaggen waardoor klanten jouw organisatie vanaf een afstandje al kunnen opmerken? Samen zorgen wij ervoor dat jouw vlaggen aansluiten op jouw huisstijl en zorgen we voor herkenbaarheid van jouw organisatie. Wij maken graag verschillende ontwerpen op zodat wij samen tot een mooi eindontwerp komen.

Signing

Signing

Signing is een goede manier om groots op te vallen. Het is de visuele communicatie die je tegenkomt op straat, bij beurzen en in en rondom het kantoorpand.

Designstar maakt graag een passende creatie op basis van jouw wensen.

Borden

Borden

Signing borden zijn alle fysieke borden waarmee je een boodschap kunt overbrengen. Hierbij kun je denken aan verwijzingsborden waarmee de juiste richting wordt aangegeven. Deze borden vind je bij de ingang van een bedrijfspand waar nieuwe bezoekers nuttige informatie op kunnen vinden. Wil je een nieuw product onder de aandacht brengen? Of graag opvallen? Signing borden kunnen ook worden gebruikt als marketinginstrument.

Beursstands

Beursstands

In overleg ontwerpen wij opvallende en unieke ontwerpen voor beursstands met als uitgangspunt jouw organisatie-identiteit. Designstar ontwerpt stands die aanspreken en passend zijn voor de beoogde doelgroep.

Teksten

Teksten

De kern van jouw (organisatie)verhaal op een duidelijke en aansprekende wijze op papier? Designstar creëert pakkende teksten voor websites, folders, brochures en posters.

John van Oosterwijck B.V.

Met een jaarproductie van ruim 7.000.000 planten is John van Oosterwijck één van de grotere spelers op de vaste planten markt. Na ruim 35 jaar ervaring in de branche weten zij als geen ander direct in te spelen op de continu veranderende markt. Met deze...