Met veel enthousiasme kunnen wij mededelen dat Houtman Logistiek de komende jaren zal rondrijden met een trailer voorzien van Designstar reclame. Op deze manier komt Designstar regelmatig onder de aandacht op verschillende plekken zoals diverse kwekers.

Donderdag 17 februari kwam de vrachtwagen met de nieuwe oplegger voor het eerst langs het kantoor van Designstar in Zoetermeer rijden. Op deze manier konden de medewerkers van Designstar de nieuwe trailer gelijk bewonderen. Zowel de trekker met Houtman belettering als de trailer erachter zijn volledig van nieuwe reclame voorzien wat zorgde voor een aantrekkelijk totaalplaatje.

Design trailer
Het totale ontwerp van de trailer moest opvallen en tegelijkertijd herkenbaar zijn. Door de donkere achtergrond is de trailer niet te missen op de weg en geeft het gelijk een moderne uitstraling. De groene bladeren aan de zijkant leggen de link naar de groensector waar Designstar in opereert. Zuijdwijk reclame heeft de trailer succesvol voorzien van het door Designstar aangeleverde ontwerp.

Houtman Logistiek
Houtman Logistiek is een sterk groeiend transportbedrijf gevestigd midden in het ‘Groene Hart’ van de Randstad. Houtman Logistiek is er op gericht om inefficiënte vervoersbewegingen in de regio te verbeteren en voor klanten een logistieke totaaloplossing te bieden. Zij richten zich met name op de boomkwekerijsector, maar zijn ook veel buiten deze sector actief.

De vrachtwagen van Houtman met Designstar trailer erachter is op dit moment te bewonderen op de Nederlandse wegen.