“Goede beelden zorgen ervoor dat de boodschap die u wilt communiceren op de juiste manier bij de ontvanger terecht komt. Beelden geven sfeer, roepen emotie op en brengen in één oogopslag uw verhaal over.”

Wij zijn Sharona en Anouk en zijn de drijvende kracht achter onze fotostudio. Anouk is verantwoordelijk voor de studiofotografie en draagt naast haar fotografietaken zorg voor de algehele planning van de fotostudio, het bewerken van beelden en zorgt er ook voor dat onze beeldbank georganiseerd en up-to-date blijft. Sharona is gespecialiseerd in fotografie op locatie en verantwoordelijk voor de marketing van Designstar.

Anouk
”Ik woon inmiddels bijna 15 jaar in Boskoop en ben al net zo lang werkzaam bij Designstar. Door de jaren heen heb ik aardig wat botanische kennis opgebouwd. Ik heb een scherp oog voor detail, ben gek op groen en zie in vrijwel elke plant een bijzondere kwaliteit. Bij studiofotografie kan ik al deze punten combineren om tot het beste resultaat te komen!”

Sharona
”Ik hou mezelf binnen Designstar bezig met marketing en fotografie opdrachten. Naast productfotografie focus ik me ook op lifestylefotografie. Fotograferen op locatie en het maken van portretfoto’s doe ik ook graag. Ik zie het als een uitdaging om op iedere fotolocatie de mooiste beelden te realiseren!”

Bent u op zoek naar professionele beelden voor uw promotiemateriaal of op uw website? Wij komen graag met u in contact!