Het is zover! De nieuwe website van Designstar is nu online te bekijken. Na een periode van hard werken, mag het eindresultaat er zeker zijn!

Maanden van zorgvuldig onderzoek en voorbereidingen gingen eraan vooraf. Zo hebben we een overzichtelijke menustructuur gecreëerd waarin de nieuwe pijlers van Designstar naar voren komen. Op deze manier is het nu nog duidelijker wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij uw product(en) in de schijnwerper zetten.

We hebben daarnaast ook nieuwe portretfoto’s van onze medewerkers toegevoegd, welke we met plezier hebben gemaakt in onze eigen complete fotostudio, tegenover het pand van Designstar.

Via de website hopen wij u in de toekomst op de hoogte te houden van onze nieuwe creaties, producten en ontwikkelingen in de groenbranche en wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast vindt u hier het laatste nieuws omtrent Designstar en op welke beurzen u ons kunt ontmoeten. En, vergeet u niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Wij zijn erg benieuwd naar uw bevindingen en ervaringen, we horen dit graag.

Veel kijkplezier!

 

Bent u zelf ook toe aan een nieuwe website, wellicht in combinatie met fotografie? Ook hiervoor bent u bij Designstar aan het juiste adres!