KWALITEIT BLIJFT

Crea Green, met zijn 30 jaar ervaring in het drukken op kunststoffen zoals PP, PET en polystyreen, evenals waterwerend papier en karton, blijft gewoon opereren onder zijn eigen merknaam en uw vaste aanspreekpunten binnen de organisatie blijven ook vertrouwd. Klanten blijven profiteren van het uitgebreide assortiment duurzame materialen, snelle levertijden en natuurgetrouwe kleurenkwaliteit.

Crea Green blijft uw vertrouwde partner met de extra voordelen van Designstar

samen meer impact

Dankzij de samenwerking met Designstar kunnen wij nu een nog breder scala aan diensten en producten aanbieden. Dit omvat naast de productie van etiketten, potcovers en overige point-of-sale-materialen verbeterde productieprocessen, innovatieve oplossingen en toegang tot een grotere database van planten-, product- en sfeerfoto’s. Samen zorgen we ervoor dat uw producten zich blijven onderscheiden in tuincentra en retailomgevingen.

LET’S CREATE GREEN IMPACT

LET’S CREATE GREEN IMPACT

Etiketten

Potcovers

Point of Sale

Etiketten

Potcovers

Point of Sale

Fotografie

Materialen

Fotografie

Materialen

Over Designstar

Over Designstar

Sinds 2008 is Designstar uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de groensector. Het team van Designstar bestaat uit meer dan 30 gedreven professionals met een grote verantwoordelijkheid naar het eindproduct en de klant. Wat begon met het ontwerpen van unieke etiketten, is inmiddels uitgegroeid tot het ontwikkelen en leveren van complete verkoopconcepten. Door de samenwerking met Crea Green heeft Designstar een sterke partner gevonden om de groensector nog beter van dienst te kunnen zijn.

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager(s)

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager(s)

Katelijn Rosseel

New Business Development

Hennie de Lange

International Accountmanager